pansy-1
pansy-2
pansy-3
pansy-4
pansy-5
pansy-6
pansy-7

Εργασιακό Κάθισμα Elegance

Email
Περιγραφή

Κάθισμα εργασίας ιδανικό για μαθητές και σπουδαστές, ή για όσους χρειάζονται ένα μικρό κάθισμα εργασίας που να προσφέρει την απόλυτη στήριξη κι εργονομία.

Έδρα και πλάτη: από ενισχυμένο ανακυκλώσιμο πολυπροπυλένιο με αφρώδη διαβαθμισμένης πυκνότητας 2 επιπέδων για σταδιακή παραμόρφωση

Μπράτσα: από πολυαμίδιο σχήματος ‘Τ’, ρυθμιζόμενα καθ΄ύψος. Ανύψωση : με αμορτισέρ αερίου 5.000Ν διαδρομής 10 εκ πιστοποιημένο κατά UNI9084

Μηχανισμός: Διατίθεται με 2 μηχανισμούς Α)με σταθεροποίηση της πλάτης σε όλες τις θέσεις κλίσης με λεβιέ, ρύθμιση ύψους πλάτης με πόμολο. Β) synchron βαρέως τύπου που επιτρέπει την συγχρονισμένη ανάκλιση της έδρας κατά 11ο και της πλάτης κατά 18ο με δυνατότητα σταθεροποίησης σε 5 θέσεις. Ο μηχανισμός έχει ασφάλεια επαναφοράς και ρύθμιση σκληρότητας που επιτυγχάνεται μέσω βίδας στο κάτω μέρος της έδρας του καθίσματος. Ρύθμιση ύψους πλάτης σκαλωτά.

Βάση: περιστρεφόμενη πεντακτινωτή υαλοενισχυμένου πολυαμίδιου ή χυτό αλουμινίου πιστοποιημένη κατά ANSI-BIFMA X5.1 με ρόδες Φ60 πιστοποιημένες κατά ΕΝ12527.

Επένδυση: έδρα και πλάτη επενδύονται με ύφασμα υψηλής ποιότητας, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα.

Αξιολογήσεις πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.